• 210 5693231
  • Επικοινωνία

Λογοθεραπεία

Η λογοθεραπεία δεν είναι μόνο ατομική. Όπως όλες οι επιστήμες της επικοινωνίας λειτουργεί και σε ομαδικό επίπεδο!

Τα ολιγομελή μας τμήματα λειτουργούν με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια καλύπτοντας επαρκώς τους στόχους των ατομικών αποκαταστασιακών προγραμμάτων των μαθητών μας ακόμα και σε ομαδικό επίπεδο, ενισχύοντας την κοινωνικότητα, τη συνεργασία, την ευγενή άμιλλα αλλά και την παρέα! Οι μαθητές μοιράζονται αντικείμενα, περιμένουν τη σειρά τους, λένε τα νέα τους, παρουσιάζουν τις εργασίες τους, λύνουν τις διαφορές τους, αντιλαμβάνονται τη διαφορετικότητα. Μέσα στα τμήματα αυτά οι μαθητές μας ενισχύουν την αυτοεικόνα τους και την αυτοπεποίθησή τους, μαθαίνοντας ήπια να κερδίζουν αλλά και να χάνουν, απολαμβάνοντας απλά τη χαρά της συμμετοχής!

Τα τμήματα αυτά απαρτίζονται από μαθητές όμοιων αποκαταστασιακών στόχων και κοντινών ηλικιών. Λειτουργούν προληπτικά αλλά και αποκαταστασιακά απέναντι στις ανάγκες των μαθητών τους. Είναι όλα πρωτοποριακά προγράμματα στο χώρο των ειδικών θεραπειών και χαρίζουν εκτός από εκπαίδευση, ατομική και ομαδική, διασκέδαση στους συμμετέχοντες! Επίσης είναι ένας οικονομικός τρόπος για να απολαύσει ο μαθητής και η οικογένειά του ειδική φροντίδα και γνώση.

Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε ερωτήσεις και απορίες σας.


 

αφήγηση

Ο τομέας της αφήγησης, συχνά παραμελημένος στην εκπαίδευση, είναι σημαντικός γιατί οργανώνει τη γλωσσική πληροφορία τόσο στην πρόσληψη όσο και την έκφρασή της. Βελτιώνει την κατανόηση και παραγωγή του γραπτού λόγου και βοηθάει το μαθητή να διαχειρίζεται το γλωσσικό εργαλείο είτε προφορικά είτε γραπτά.

Διαβάστε Περισσότερα

mft

Η μυολειτουργική θεραπεία στοχεύει στη στοματοπροσωπική ενδυνάμωση και αποκατάσταση των άμεσα συνδεδεμένων λειτουργιών της αναπνοής, άρθρωσης, μάσησης και κατάποσης μέσα από το παιχνίδι και τη φαντασία με τη χρήση πρωτότυπου εξειδικευμένου παιδαγωγικού υλικού.

Διαβάστε Περισσότερα

άρθρωση - φωνολογία

Λογοθεραπεία και σε ομάδα! Η ομάδα αυτή στοχεύει στην αρθρωτική και φωνολογική ενημερότητα και ολοκλήρωση του παιδιού και του μαθητή. Απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Το πρόγραμμα αυτό έχει τόσο προληπτικό όσο και διορθωτικό – αποκαταστασιακό χαρακτήρα.

Διαβάστε Περισσότερα

πρώιμη κατανόηση και έκφραση

Η πρώιμη κατανόηση και έκφραση προφορικού λόγου είναι μία ομάδα που απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας ή δίγλωσσα παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας και αποτελεί ένα ολοκληρωμένο και δομημένο πρόγραμμα διδασκαλίας της γλώσσας μας.

Διαβάστε Περισσότερα

Newsletter

Εγγραφείτε στο newletter μας ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και νέα μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  • Ελ. Βενιζέλου 120, Αγία Βαρβάρα, Αττικής
  • 210 5693231
  • info@logadin.gr