• 210 5693231
  • Επικοινωνία

Εργοθεραπεία

Η εργοθεραπεία πραγματοποιείται με επιτυχία και σε ομάδες. Οι ολιγομελείς ομάδες μας προάγουν τη συνεργασία, την κοινωνικοποίηση αλλά και τους εξατομικευμένους στόχους του κάθε μαθητή της ομάδας.

Όπως όλες οι επιστήμες της επικοινωνίας λειτουργεί και σε ομαδικό επίπεδο! 

Τα ολιγομελή μας τμήματα λειτουργούν με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια καλύπτοντας επαρκώς τους στόχους των ατομικών αποκαταστασιακών προγραμμάτων των μαθητών μας ακόμα και σε ομαδικό επίπεδο, ενισχύοντας την κοινωνικότητα, τη συνεργασία, την ευγενή άμιλλα αλλά και την παρέα! Οι μαθητές μοιράζονται αντικείμενα, περιμένουν τη σειρά τους, λένε τα νέα τους, παρουσιάζουν τις εργασίες τους, λύνουν τις διαφορές τους, αντιλαμβάνονται τη διαφορετικότητα. Μέσα στα τμήματα αυτά οι μαθητές μας ενισχύουν την αυτοεικόνα τους και την αυτοπεποίθησή τους, μαθαίνοντας ήπια να κερδίζουν αλλά και να χάνουν, απολαμβάνοντας απλά τη χαρά της συμμετοχής!

Τα τμήματα αυτά απαρτίζονται από μαθητές όμοιων αποκαταστασιακών στόχων και κοντινών ηλικιών. Λειτουργούν προληπτικά αλλά και αποκαταστασιακά απέναντι στις ανάγκες των μαθητών τους. Είναι όλα πρωτοποριακά προγράμματα στο χώρο των ειδικών θεραπειών και χαρίζουν εκτός από εκπαίδευση, ατομική και ομαδική, διασκέδαση στους συμμετέχοντες! Επίσης είναι ένας οικονομικός τρόπος για να απολαύσει ο μαθητής και η οικογένειά του ειδική φροντίδα και γνώση.

Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε ερωτήσεις και απορίες σας.


γραφοκινητική εξάσκηση

Περιλαμβάνει δραστηριότητες και δοκιμασίες αδρής και λεπτής κινητικότητας. Κύριος στόχος η ορθή τριποδική λαβή, ο προσανατολισμός και η αντίληψη του χώρου στη σελίδα, το πλαίσιο, τη γραμμή καθώς και το μέγεθος και η ποιοτική απόδοση των γραφημάτων.

Διαβάστε Περισσότερα

δεξιότητες καθημερινής ζωής

Οι δεξιότητες καθημερινής ζωής αποκτώνται με την εμπειρία και την επανάληψη, καθώς βιώνουμε την καθημερινότητα. Οι δεξιότητες αυτές, κάποιες φορές, δεν αναπτύσσονται αυτόματα και το παιδί μπορεί να δυσκολεύεται να τις γενικεύσει και να τις εφαρμόσει.

Διαβάστε Περισσότερα

Newsletter

Εγγραφείτε στο newletter μας ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και νέα μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  • Ελ. Βενιζέλου 120, Αγία Βαρβάρα, Αττικής
  • 210 5693231
  • info@logadin.gr