• 210 5693231
  • Επικοινωνία

S.M.A.R.T. Yoga

S.M.A.R.T. Yoga

S.M.A.R.T. Yoga

SMART YOGA (Stretch Move And Relax Together) από την Birthlight.

Απευθύνεται σε μαμάδες ή/και μπαμπάδες με παιδιά 1 εώς και 4 ετών που έχουν παρακολουθήσει ή όχι μαθήματα βρεφικής γιόγκα.

Μέσα από την ομάδα αυτή επιτυγχάνεται ισορροπία ανάμεσα στην προσπάθεια και την ξεκούραση, την πειθαρχία και την ελαστικότητα, την κίνηση και την ακινησία, την ενδυνάμωση και τη χαλάρωση. Τα μικρά νήπια μαθαίνουν από πολύ νωρίς να ζουν το παρόν κατανοώντας το παρελθόν και οργανώνοντας το μέλλον με τη βοήθεια της μαμάς τους και του μπαμπά τους. Καλλιεργείται σεβασμός στις πεποιθήσεις και ανάγκες του ατόμου και πίστη στην ισότητα μεταξύ όλων των ανθρωπίνων πλασμάτων με κύριο σκοπό και στόχο τη δημιουργία και βίωση της αρμονίας, που τόσο πολύ λείπει από την καθημερινή μας ζωή.

Μεταξύ των πολλών δραστηριοτήτων που τώρα είναι διαθέσιμες για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας, το S.M.A.R.T. προσφέρει μια δομημένη βάση για τους γονείς να ασκηθούν και να διασκεδάσουν με τα παιδιά τους, προωθώντας τη δύναμη, την ευελιξία, την ισορροπία και χαλάρωση σε αντίθεση με την ενεργητική δραστηριότητα.

Το S.M.A.R.T. ενισχύει τη φυσική ευεξία και τονώνει τη γλώσσα, την ακρόαση και τις αναπτυξιακές ικανότητες, αλλά και τρέφει το πνεύμα και ενισχύει τους οικογενειακούς δεσμούς. Κατά τη μετάβαση στην ανεξάρτητη κίνηση, όταν η σωματική επαφή με τους γονείς τους είναι συχνά μειωμένη, το S.M.A.R.T. εμπλουτίζει την επαφή, γεμάτο αγάπη και παιχνίδι , καθώς παρέχει μια θετική κοινή εμπειρία για τις νέες οικογένειες σε μια δύσκολη περίοδο με ξεσπάσματα και δοκιμές ορίων. Οι γονείς συνδέονται με το παιδί μέσα τους, τη δημιουργικότητα και τη διαίσθησή τους.
Το πρόγραμμα αυτό μπορείτε να παρακολουθήσετε κατόπιν δηλώσεως συμμετοχής. Πραγματοποιούνται 4 συνεχόμενα εβδομαδιαία μαθήματα, τα οποία ξεκινούν από τη στιγμή που θα συμπληρωθεί ο αριθμός τουλάχιστον 4 συμμετεχόντων.
Υλικά / Μεθοδολογία: Mats, φιλοσοφία Birthlight, παιδικά τραγούδια, μαξιλάρια, κ.α.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newletter μας ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και νέα μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  • Ελ. Βενιζέλου 120, Αγία Βαρβάρα, Αττικής
  • 210 5693231
  • info@logadin.gr