• 210 5693231
  • Επικοινωνία

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Καλώς ήρθατε στο Yoga Room του Λογάδην! Το yoga room είναι ο χώρος όπου μπορείτε να απολαύσετε προσωπικές ή οικογενειακές πρακτικές yoga.

Εδώ μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα για τη Γιόγκα. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο νέο μας Yoga room, το οποίο βρίσκεται στο ίδιο κτίριο με το υπόλοιπο Κέντρο στην Αγία Βαρβάρα. Τα προγράμματα Yoga μπορείτε να τα παρακολουθήσετε μόνο κατόπιν δηλώσεως συμμετοχής. Σας περιμένουμε!


 
hatha yoga

Η λέξη yoga προέρχεται από τη σανσκριτική ρίζα ‘yuj’, που σημαίνει ‘συνδέω’, ‘ενώνω’, ‘συγκεντρώνω την προσοχή μου σε’.Η λέξη hatha yoga προέρχεται από τις σανσκριτικές λέξεις “ha” (“σημαίνει φεγγάρι”) και “tha” (σημαίνει “ήλιος”).

Διαβάστε Περισσότερα

kids yoga

Τα τμήματα της γιόγκα για παιδιά απευθύνονται σε παιδιά 4 εώς και 10 ετών και 11 εώς και 16 ετών. Οι ορμονικές αλλαγές που συντελλούνται σε αυτές τις ηλικίες, η έναρξη του μαθητικού βίου, οι αυξανόμενες απαιτήσεις και η εφηβεία οδηγούν στη νευρική και αντιδραστική συμπεριφορά του παιδιού, του προ-εφήβου και του εφήβου.

Διαβάστε Περισσότερα

S.M.A.R.T. Yoga

SMART YOGA (Stretch Move And Relax Together) από την Birthlight.

Απευθύνεται σε μαμάδες ή/και μπαμπάδες με παιδιά 1 εώς και 4 ετών που έχουν παρακολουθήσει ή όχι μαθήματα βρεφικής γιόγκα.

Διαβάστε Περισσότερα

baby yoga

Το πρόγραμμα αυτό βασίζεται στη μέθοδο Burthlight. Η Birthlight είναι μια εκπαιδευτική φιλανθρωπική οργάνωση που προωθεί μια ολοκληρωμένη, ολιστική προσέγγιση της εγκυμοσύνης, του τοκετού και της βρεφικής ηλικίας. Κύριος στόχος της είναι να ενισχυθεί η ευεξία και η απόλαυση για τους γονείς και τα μωρά τους πριν και μετά τη γέννα. Τη διδασκαλία αυτή αναπτύσσει η Francoise Freedman και η ομάδα της για περισσότερα από 20 χρόνια.

Διαβάστε Περισσότερα

prenatal yoga

Το να γίνεις μαμά είναι μία προσωπική περιπέτεια. Η γιόγκα στην εγκυμοσύνη χαρίζει δύναμη και ηρεμία και, σε συνδυασμό με τη συμπαράσταση και στήριξη του γιατρού, της μαίας, του φιλικού και οικογενειακού περιβάλλοντος, παρέχει μία αρμονική ισορροπία που βοηθά στην αντιμετώπιση των προκλήσεων.

Διαβάστε Περισσότερα

Newsletter

Εγγραφείτε στο newletter μας ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και νέα μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  • Ελ. Βενιζέλου 120, Αγία Βαρβάρα, Αττικής
  • 210 5693231
  • info@logadin.gr