• 210 5693231
  • Επικοινωνία

Συνταγές

Εμπνευστείτε και δημιουργήστε μέσω των συνταγών που διαβάζετε στο κουτί ιδεών μας! Συνεργαστείτε οικογενειακά για τη δημιουργία τους. Διασκεδάστε μαγειρεύοντας! Υγιεινές και εναλλακτικές προτάσεις για την καθημερινή μας διατροφή. Περιηγηθείτε στους παρακάτω συνδέσμους για να τις δοκιμάσετε κι εσείς.healthy recipes

Η ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Από τη στιγμή που αποφασίζουμε και διαμορφώνουμε το εβδομαδιαίο μενού μέχρι τα ψώνια μας, τη δημιουργία του φαγητού αλλά και το σερβίρισμα και την κατανάλωσή του, διαμορφώνουμε τάση ζωής, εκπαιδευόμαστε κοινωνικά αλλά και σιτιζόμαστε έτσι, ώστε να εξασφαλίσουμε τη βέλτιστη σωματική υγεία για εμάς και την οικογένειά μας. Το πού ψωνίζουμε, το τι ψωνίζουμε και το πώς το μαγειρεύουμε παίζουν σημαντικό και καθοριστικό ρόλο στη φυσική και κοινωνική μας ευημερία. Εδώ θα βρείτε εναλλακτικές προτάσεις για την παρασκευή συνταγών που στοχεύουν σε μία σταδιακή μετάβαση της καθημερινής σας διατροφής προς έναν καλύτερο και πιο υγιεινό τρόπο ζωής και σίτισης αλλά και καταναλωτικής τάσης.


αμυγδαλόγαλα

Το αμυγδαλόγαλα είναι ένα γάλα που παρασκευάζουμε με γλυκά αμύγδαλα και νερό. Περιέχει λιγότερο κορεσμένο λίπος από το γάλα της αγελάδας. Είναι καλό για άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη, επειδή δεν περιέχει καθόλου.

Διαβάστε Περισσότερα

energy balls

Α’ τρόπος:

Μουλιάζουμε σε νερό αμύγδαλα για 4-5 ώρες, τα στραγγίζουμε και τα κόβουμε στο multi, προσθέτουμε καρύδια, φουντούκια ή όποιους άλλους ξηρούς καρπούς μας αρέσουν.

Διαβάστε Περισσότερα

Newsletter

Εγγραφείτε στο newletter μας ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και νέα μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  • Ελ. Βενιζέλου 120, Αγία Βαρβάρα, Αττικής
  • 210 5693231
  • info@logadin.gr