• 210 5693231
  • Επικοινωνία

Συμβουλές

Κάποιες πρακτικές συμβουλές αναπτυξιακού χαρακτήρα για να βοηθήσουν γονείς και εκπαιδευτικούς με αδρά ζητήματα και απορίες που προκύπτουν μέσα από την επαφή με το παιδί.Advice Ξεναγηθείτε στους παρακάτω συνδέσμους παίρνοντας ιδέες και προσαρμόζοντας αυτές τις ιδέες – προτάσεις στο δικό σας τρόπο επικοινωνίας με τα παιδιά ή τους μαθητές σας! Θα χαρούμε να μοιραστείτε μαζί μας τις εντυπώσεις και τα σχόλιά σας, αλλά και τις ερωτήσεις σας.


 

ενθαρρύνοντας την ομιλία

Όταν μιλάμε στο μωρό μας χρησιμοποιούμε κανονικές φράσεις, αντί για τις μωρουδίστικες: Του λέμε “έλα να φάμε” αντί για “μαμ”, ή “πάμε βόλτα” αντί για “άτα”. Βοηθάει πολύ το παιδί να μαθαίνει να χειρίζεται μελλοντικά τις σωστές λέξεις, παράχοντάς του ένα σωστό γλωσσικό πρότυπο.

Διαβάστε Περισσότερα

μπιμπερό

ΣΤΟΧΟΣ: κρατάει και πίνει από το ποτήρι με δύο χέρια

Σταθείτε πίσω από το παιδί και βοηθήστε το να φέρει το ποτήρι στο στόμα του. Οδηγήστε τα χέρια του βοηθώντας το να το βάλει πάλι πίσω. Χρησιμοποιήστε μικρή ποσότητα υγρού μέσα στο ποτήρι.

Διαβάστε Περισσότερα

κουζίνα

Κάθε μέρος του σπιτιού και κάθε αντικείμενο, μέσα ή έξω από αυτό, μπορεί να αποτελεί ευκαιρία και υλικό για μάθηση και παιχνίδι. Μπορεί ένα από αυτά να είναι…..η ντουλάπα;;;

Διαβάστε Περισσότερα

Newsletter

Εγγραφείτε στο newletter μας ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και νέα μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  • Ελ. Βενιζέλου 120, Αγία Βαρβάρα, Αττικής
  • 210 5693231
  • info@logadin.gr