• 210 5693231
  • Επικοινωνία

Ο χώρος μας

 Στον όμορφο και ζεστό χώρο μας στην Αγία Βαρβάρα, στα σύνορα με το Αιγάλεω και τον Κορυδαλλό (με εύκολη πρόσβαση και από Χαϊδάρι, Περιστέρι, Νίκαια, Πειραιά και Αθήνα), μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις ομαδικές ή ατομικές σας συνεδρίες που ειδικεύονται στις ακόλουθες επιστήμες: λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, ειδική αγωγή, συμβουλευτική, ψυχολογική στήριξη, δυσλεξία, παιγνιοθεραπεία, μαθησιακές δυσκολίες, γιόγκα, μασάζ. Αν δεν παρακολουθείτε κάποιο πρόγραμμα, ή αν συνοδεύετε κάποιον που παρακολουθεί, μπορείτε να χαλαρώσετε στην αναμονή μας, διαβάζοντας βιβλία από την πλούσια δανειστική μας βιβλιοθήκη ή απολαμβάνοντας το τσάι και τον καφέ της αρεσκείας σας. Στο χώρο μας επίσης διατίθεται και ελεύθερος τύπος εκπαιδευτικού, διατροφικού και οικολογικού περιεχομένου καθώς και διάφορα ενημερωτικά φυλλάδια και διαφημιστικά εκδηλώσεων ή επιχειρήσεων που αφορούν στα παραπάνω ζητήματα. Θα βρείτε επίσης εγκυκλοπαίδειες, πλούσια λεξικά και βιβλία με συνταγές από όλο τον κόσμο. Χαλαρώστε, λοιπόν, με όμορφη και απαλή μουσική υπόκρουση και νόστιμα αρώματα, μέχρι να πραγματοποιήσετε τη συνεδρία σας, ή αφού την έχετε τελειώσει. Σας περιμένουμε για να γνωριστούμε και να μοιραστούμε απόψεις, αλλά και να σας ξεναγήσουμε, με τον τρόπο μας και την εμπειρία μας, στη μαγεία της εκπαίδευσης.

Περιηγηθείτε μέσω των ακόλουθων συνδέσμων ή επισκεφθείτε μας από κοντά!

Οι ομάδες που πραγματοποιούνται στο yoga room του Λογάδην εστιάζουν στην προσωπική ανάπτυξη αλλά και στην ανάληψη της κοινωνικής δράσης. Βγάζουμε την πρακτική yoga έξω από το yoga mat.

Εξοπλίζουμε τους εαυτούς μας με εφόδια για να διατηρούμε σώμα και πνεύμα υγιή, για να ανταπεξερχόμαστε στην καθημερινή μας προσωπική και κοινωνική ζωή με το βέλτιστο δυνατό τρόπο.

Διαβάστε Περισσότερα

 Ο άρτια εξοπλισμένος χώρος μας αποτελεί το ιδανικό πλαίσιο μάθησης, αποκατάστασης και θεραπείας για όλες τις ηλικίες και όλες τις εκπαιδευτικές ανάγκες. Υλικά από όλο τον κόσμο αλλά και πρωτότυπα υλικά κατασκευασμένα από τη διεπιστημονική ομάδα του Λογάδην, προορισμένα για όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα ειδικών θεραπειών, υπάρχουν σε αφθονία στις διδακτικές μας αίθουσες.

Διαβάστε Περισσότερα

 Ο χώρος της αναμονής μας αποτελεί ένα περιποιημένο, καθαρό και μοντέρνο περιβάλλον ηρεμίας, χαλάρωσης και κοινωνικοποίησης. Αν δεν παρακολουθείτε κάποιο πρόγραμμα, ή αν συνοδεύετε κάποιον που παρακολουθεί, μπορείτε να χαλαρώσετε στην αναμονή μας, διαβάζοντας βιβλία από την πλούσια δανειστική μας βιβλιοθήκη ή απολαμβάνοντας το τσάι και τον καφέ της αρεσκείας σας.

Διαβάστε Περισσότερα

Newsletter

Εγγραφείτε στο newletter μας ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και νέα μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  • Ελ. Βενιζέλου 120, Αγία Βαρβάρα, Αττικής
  • 210 5693231
  • info@logadin.gr