• 210 5693231
  • Επικοινωνία

Σχετικά με εμάς

Τι είναι το Λογάδην;

Λογάδην: ένας χώρος για όλους!

Το λογάδην αποτελεί ένα ολοκληρωμένο εναλλακτικό πλαίσιο εκπαίδευσης, σωματικής και νοητικής εξάσκησης και ανάπτυξης για ολόκληρη την οικογένεια και όλες τις ηλικίες. Οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι: λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, ειδική αγωγή, συμβουλευτική, ψυχολογική στήριξη, παιγνιοθεραπεία, δυσλεξία, μαθησιακές δυσκολίες, γιόγκα, μασάζ. Οι υπηρεσίες παρέχονται σε ατομικές συνεδρίες αλλά και σε ολιγομελή τμήματα!

Το λογάδην Ειδικές Θεραπείες απευθύνεται σε άτομα (παιδιά, έφηβους, ενήλικες) που παρουσιάζουν διάφορες δυσκολίες στη μάθηση, εκπαίδευση και ανάπτυξη. Λειτουργεί συμπληρωματικά στην εκπαίδευση που παρέχεται στο σχολείο και αποκαταστατικά στα προβλήματα και ελλείψεις που προκύπτουν κατά τη διάρκειά της. Λειτουργεί επίσης θεραπευτικά σε προβλήματα επικοινωνίας που προκύπτουν από ασθένεια ή τραυματισμό του ενήλικα λόγω νευρολογικής διαταραχής.


Το λογάδην Ολιγομελή τμήματα απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας και στοχεύει στην πρόληψη και αποκατάσταση αναδυόμενων δυσκολιών και την καλλιέργεια αναπτυξιακών, γνωστικών και μαθησιακών δεξιοτήτων. Η ανάπτυξη της κοινωνικότητας και συνεργασίας, η βελτίωση της γενικότερης σχολικής απόδοσης και επίδοσης, η καλλιέργεια προσωπικών ενδιαφερόντων και δραστηριοτήτων είναι οι πρωταρχικοί στόχοι αυτών των ομάδων. Οι ομάδες αυτές χωρίζονται σε διαφορετικά επίπεδα ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες των συμμετεχόντων.

Το λογάδην Εναλλακτικές Θεραπείες απευθύνεται σε όλους! Αποτελεί ένα χώρο αναδόμησης των δεσμών και ισορροπιών της οικογένειας και του ατόμου / εαυτού και μία εν δυνάμει πρόληψη σε προβλήματα επικοινωνιακά με μοναδικό δάσκαλο το παιδί και ειδικό διαχειριστή το γονιό. Φέρνει κοντά τα μέλη της οικογένειας αλλά και τις οικογένειες μεταξύ τους. Δημιουργεί ένα ξεχωριστό περιβάλλον αγάπης, που είναι ανοιχτό για όλους.

Το λογάδην Εναλλακτικές Θεραπείες, επίσης, εγκαινιάζει ένα νέο πλαίσιο, το Yoga Room. Απολαύστε πρακτικές yoga για όλη την οικογένεια! Επισκεφθείτε μας από κοντά για μία δοκιμαστική πρακτική δώρο. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newletter μας ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και νέα μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  • Ελ. Βενιζέλου 120, Αγία Βαρβάρα, Αττικής
  • 210 5693231
  • info@logadin.gr